Hajbeültetésem története

Hajbeültetés Blog

Hajbeültetés után 7 hónappal

2015. szeptember 01. 18:19 - HairHungary

Az elmúlt egy hónapban tovább növekedett a hajam, most már kezdtem elhinni, hogy jó lesz a végeredmény - annak ellenére, hogy egyelőre még nagyon messze van a hajam attól, amire a műtét előtt számítottam.

Mivel sűrűsödni már valószínűleg nem nagyon fog, csak a hossza növekszik, kicsit aggódva várom, hogy a végeredmény mennyire fogja befedni a fejemet - egyelőre még közel sem ad teljes fedést a hajam, ráadásul ha nincs frissen mosva, akkor sokat romlik a helyzet. Mégis, hét hónap után már tudtam igazán örülni a változásnak, szemből már egész jól mutat, és nagy örömöt szerez, hogy újra természetes hajvonallal láthatom magam. Hét hónap elteltével úgy látom, hogy talán még az eredetileg legnehezebbnek tűnő időszaknál (az új hajszálak kihullása és újranövekedése közti időszaknál) is nehezebb, ami utána jön, amikor már elkezdenek növekedni az új hajszálak: mivel egyes hajszálak még csak akkor hullanak ki, amikor mások már elkezdtek növekedni, sokszor attól tartottam, hogy az újonnan növekvő hajszálak hullanak ki megint, ami sok aggodalmat okozott. Ha valaki még a kopaszodás korai stádiumában határozza el magát a hajbeültetésre, ezt az aggodalmat valószínűleg meg lehet spórolni, így érdemes időben dönteni, ha lehet.

Jelenleg kíváncsian várom, hogy mennyit jelent majd még, ha hagyom, hogy hosszabbra nőjön a hajam, mennyivel fed jobban ugyanez a mennyiség hosszabban, illetve vajon hány hajszálat kell még beültetni a tavaly beültetett területre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesemtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr17751626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása