Hajbeültetésem története

Hajbeültetés Blog

A második hónap hajbeültetés után

2015. március 06. 15:53 - HairHungary

A második konzultációra egy hónap elteltével került sor. Nagyrészt rendben találta a doktornő a beültetett területet, azonban újra azt a tanácsot kaptam, hogy most már bátrabban mossak hajat, mivel ha nem így teszek, akkor begyulladhatnak a szőrtüszők, ami pedig csökkenti a hajszálak túlélési esélyeit.

Körülbelül négy hét után a beültetett hajszálak kihullása felgyorsult, két-három hét alatt majdnem az összes kihullott, azonban már néhány új kis hajszál is megjelent. Ez az időszak alighanem a legnehezebb része a hajbeültetésnek: néha szinte hihetetlennek tűnik, hogy az üres területeken nemrég még kis hajszálak sorakoztak, és az is, hogy rövid időn belül újra ez lesz a helyzet. Az új hajszálak megjelenése is csak részben nyugtatja meg az embert, hiszen egyrészt nehéz egyértelműen eldönteni, hogy melyik az új és melyik volt már ott eredetileg is, másrészt akaratlanul is arra gondol az ember, hogy miért nincs már több. Persze két-három hónap elteltével még nem szabad türelmetlenkedni, és az idő gyorsan telik: a műtét és az azt követő, nagy óvatosságot igénylő hetek már nagyon távolinak tűnnek.

Hajbeültetés után 2 hónappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesemtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr847246383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása