Hajbeültetésem története

Hajbeültetés Blog

Az 1 hónapos kontroll előtt

2015. január 15. 21:03 - HairHungary

Ahogy teltek a napok, egyre több dologban lehet visszatérni a megszokott élethez. Két hét után újra (kímélő) samponnal lehet hajat mosni, sőt, már óvatosan törölközővel is lehet szárítani a beültetett területet.

Három hét elteltével gyakorlatilag bármit lehet már csinálni, újra lehet sportolni is. Mégis ekkor kezdődik az egész beültetés legnehezebb szakasza: miután három hétig örömmel nézegette az ember az új hajszálak növekedését, és már el tudja képzelni, milyen lesz a végeredmény, a beültetett hajszálak elkezdenek kihullani. Az én esetemben ez körülbelül két és fél hét után kezdődött el néhány hajszállal, és igen lassan folytatódott. Ebben az is közrejátszott, hogy újra, a három hét elteltével is túlzottan óvatos voltam, és hajmosásnál még mindig alig mertem a beültetett területhez érni.

Hajbeültetés után 2. és 3. héten:

2hetutan.JPG

3hetutan.JPG

Közben újabb problémám is akadt: a fejbőrt áttörő új hajszálak szőrtüszőgyulladást okozhatnak, és a gyulladás csökkentheti a hajszálak életben maradásának esélyét. Ennek elkerülésére azt a tanácsot kaptam, hogy hajmosáskor áztassam fel a bőröm, majd törölközővel dörzsöljem át, hogy a pici hajszálak könnyebben áttörjék a bőrt. Ezek után bátrabban mostam hajat, ami persze azzal is járt, hogy hajmosáskor több kis hajszál hullott ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesemtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr967077995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása