Hajbeültetésem története

Hajbeültetés Blog

8 hónap után

2015. október 08. 19:20 - HairHungary

A 8. hónap környékén már kevésbé feltűnőek a változások: a hajszálak legnagyobb része már kinőtt, így az aktuális állapot kezd egyre jobban közelíteni a végeredményhez.

Felemás érzéseim vannak: természetesen nagyon jó látni, hogy újra van haj a fejemen, de az interneten látott képek, illetve az első megbeszélések alapján ennél valamivel jobb fedésre számítottam.

8ho.jpg

8ho2.jpg

 

Természetesen nem abban bíztam, hogy már az első hajbeültetés után tökéletes lesz az eredmény, de azt hittem, ennél kevésbé látszik majd a fejbőröm. Szemből viszont kimondottan jól mutat és egészen jól fed már most is. Most azon gondolkozom, hogy mi legyen a következő lépés: a már beültetett terület sűrítése vagy az első alkalommal még üresen maradt terület.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesemtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr427950860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása