Hajbeültetésem története

Hajbeültetés Blog

Az első hét hajbeültetés után

2016. január 22. 14:52 - HairHungary

Ahogy tavaly is írtam, a műtétet követő napok talán nehezebbek, mint maga a műtét, olyan sok mindenre kell ügyelni: nem szabad lehajolni, hozzáérni a fejünkhöz, vízszintesen aludni stb.

Néhány dologban segített, hogy egy évvel korábbról már volt némi tapasztalatom, de ezúttal különösen praktikusnak bizonyult a nyakpárna, amit tavaly még nem használtam. Most azonban nagy szükség volt rá, hiszen - mivel ezúttal a fejtető hátsó részét ültettük be - még óvatosabbnak kellett lenni, nehogy a párna hozzáérjen a beültetett területhez.

Hajbeültetés után 2-7 nap

Az igazi nehézség számomra az ötödik napon érkezett el, amikor megkezdhettem a fejbőr óvatos masszírozását, ami nekem tavaly is gondot okozott, mert túlságosan óvatos voltam. Az egyhetes kontrollon a doktornő viszonylag elégedett volt, de újra felhívta a figyelmemet arra, mennyire fontos, hogy a masszírozással időben eltávolítsuk a pörköket és a körülöttük képződött savós lerakódást, és napi kétszeri áztatást/masszírozást javasolt.

hajbeultetes_1het.jpg

hajbeultetes_1het2.jpg

A HairHungary hajbeültetés klinika 1 hetes kontroll képei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesemtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr508301826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása