Hajbeültetésem története

Hajbeültetés Blog

Két hónappal hajbeültetés után

2016. március 29. 14:03 - HairHungary

Ahogy az előző bejegyzésben is írtam, az egy hónapos kontrollig alig kezdtek kihullani a beültetett hajszálak. Ezután viszont (megint csak hasonlóan az egy évvel korábbiakhoz) felgyorsult a folyamat, és 1-2 hét alatt majdnem az összes kihullott.

A donorterületen továbbra is jelentkeztek a pattanások, egy évvel korábban ilyesmit nem tapasztaltam. A doktornő erre azt a magyarázatot adta, hogy ahol nem sikerült tökéletesen kivenni a hajszálat, az - a beültetett területhez hasonlóan - hamarosan kihullik, majd új hajszál nő a helyén. Itt azonban egy olyan bőrfelületen kell kibújnia, amely a tavalyi műtét nyomait magán őrzi, így nehezebben tud kinőni, ez okozhatja a pattanásokat.

2honap-1.jpg

Hajbeültetés után 2 hónappal - a beültetett hajszálak szinte teljesen kihulltak

Később szépen lassan szerencsére csökkent ezeknek a pattanásoknak a száma. Érdekes módon idén jóval kevésbé aggódtam a műtétet követő időszakban, mint egy évvel korábban. Ebben nyilván szerepet játszott az, hogy már volt korábbi tapasztalatom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesemtortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr588536292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása